The best on the net:

3 Preproste Nasvete za Zdravje, ki Vas Ne Sluha O

3 Preproste Nasvete za Zdravje, ki Vas Ne Sluha O

Ste se odločili postati vegan / — kaj pa zdaj? Kot milijone drugih, ki ste jih posneli velik korak v prizadevanjih, da bi izboljšali svoje zdravje, zmanjša živalske krutosti, zmanjšanje obremenitev okolja, zmanjševanju emisij toplogrednih plinov — in po možnosti vse od zgoraj naštetega. Prehod na vegansko in ohranjanje zdrave prehrane je lahko izziv. Če pa ste odločeni, da živijo brez živalskih proizvodov, je mogoče storiti, in boste našli nekaj koristnih nasvetov v nadaljevanju.

Ampak, še bolj pomembno pa je, da tisti, ki imajo načrt za upokojitev prihranite več kot tisti, ki ne.

TD Ameritrade ugotovila, da načrtovalci, shranjene v povprečju $460,000 čas za upokojitev, medtem ko ne-načrtovalci shranjene samo $239,000. Medtem ko je poskušal ugotoviti svojo upokojitev število je lažje reči kot narediti, lahko začnete z zastaviti svoje cilje in raziskovanje različnih finančnih scenarijev za pomoč boste dobili tam. Na primer, če ste v upanju, da se upokojijo v svoje sredine 60-ih in preživite svoj prvih nekaj let, ki potujejo v veliki meri, boste morali shraniti dovolj, da bi plačali za to, da način življenja, ker je upokojil pri 70 in preživljanje časa z družino, pove različnih finančnih zgodbo v celoti.

Ne bomo vprašanje, zakaj smo upihnil sveče na rojstne dneve ali pošljite rože za pogreb, to je samo del tradicije. Če ustvarite lahko enako intuitivno praks okoli svoje zdravje in življenjski slog, boste videli, precej višjo stopnjo uspeha z njimi. Mojega dnevnega rituala je sestavljena iz kratkih prakse joge, meditacije, in zeleni čaj. To je preprosto, globoko, in dobi me v pravi okvir uma, za preostanek moj dan.


Moje življenje se je dramatično spremenila, odkar sem začel ta dnevni ritual prakse..
. in na le 20 minut na dan, to je nekaj, kar lahko vsakdo storiti uspešno.


Germitox

Saj ne, da smo slabi ljudje. Ravnokar smo se nikoli ni bila podprta in izobraženi o tem, kako ustvariti optimalno življenje in spopadanje s priloženo izzivi, ki se pojavijo, ko zasledujemo njih. Z desno smernice, večina krivde, sramu, ranljivosti in strahu, je mogoče predelati. Vendar lahko pogosto krat bomo vključili naših strahov in neprijetnih občutkov kot negativno stvar. Oni so ne - če bomo dovolili, da jih, da nas učijo.

Rob je diplomiral iz MIT z Diplomo je v biologiji in šel na zdravstveni šoli, diplomi iz Tufts University v Bostonu leta 1978. On je naredil tri leta pripravništva in bivanja v Tucson, in je odbor certifikat v Interne Medicine. Bil je v zasebni praksi za 35 let, in odstopil s polnim delovnim časom prakse v decembru leta 2015. On je poseben interes za preventivno zdravje in Kakovost Življenja Opremo, tako da Dobi Zdravje za Moške Men ' s Health je bil dober fit za svojo prakso ciljev.

zdravje srca utrip stetoskop

Presejanje za raka ni isto stvar, kot je preprečevanje raka.

Mnogi od nas obiščite za naš letni mammograms in naše redne colonoscopies, misleč, da smo se proaktivno in preprečevanje raka. Čeprav te pregled izpite in teste, ki so lahko koristne za zgodnje odkrivanje, zdrav način življenja je bolj pomembno za prave preventive. Ameriški Inštitut za Raziskave Raka ocenjuje, da je vsaj 33% ZDA primerov raka lahko preprečimo z vzdrževanjem zdrave telesne teže, bivanje fizično aktivni in izbiri zdravje prehrana. To je ena v vseh treh primerih! Poleg korake, ki jih je Ameriški Inštitut za Raziskave Raka, spodaj je pet več korakov vsak od nas lahko ustvari teren v našem telesu, kjer raka, je manj verjetno, da raste.

Formalna spričevala niso nepomembna v unadvertised trgu dela. Če je vse ostalo enako, to je še vedno bolje, da imajo več izobrazbe kot manj. Da pa je vse drugo enako," je špica, ker v roku, ki je pokopan v drugega", ki dejansko zadevah v neformalnem trgu dela: socialno-temelji na verodostojnosti, reference, vaš online in offline ugled in svoj portfelj dokazljive rezultate, dosežene v preteklosti.