Advertisement

5 Enostavno Prehranske Nasvete Za Zdravo Življenje

5 Enostavno Prehranske Nasvete Za Zdravo Življenje

Copyright © 2017 Rodale Inc. Ne razmnoževanje, prenos ali zaslon je dovoljeno brez pisnega dovoljenja Rodale Inc.

Vitamin D se pogosto imenuje sonce vitamin", ker se naše telo bo dovolj za to, ko smo na soncu za 30 ali 40 minut vsak dan. Toda, kot smo pogosto gravitirajo proti zaprtih dejavnosti v zimskem času, nismo v sonce za čisto dovolj časa, da se Vitamin D, ki jih potrebujemo. To je razlog, zakaj večina moških in žensk v Ameriki so Vitamin D-pomanjkljivo. Vprašajte vašega ponudnika, če bi lahko koristi od Vitamina D dodatek; to lahko izboljša vaše kosti in imunski sistem, skupaj z izboljšati svojo prehrano!

Iz sladkih pijač, da gramski, težko je priti proč od sladkih živil. Pogosto sladkorja je skritega v pločevinkah blaga ali predpakirani živil, ali tudi v živilih, mislimo, da so zdravo za nas, kot so sadni sok. Povprečna oseba, ki traja v približno 22 žlički dodanega sladkorja vsak dan. Po American Heart Association dnevni cilj bi moral biti več kot šest ravni čajne žličke za ženske, in devet za moške—, da je za obe hrane in pijače v kombinaciji.


Vanefist Neo

Danes je uporaba gospodarstvo tech-zdrava pamet končnim uporabnikom, povečano povpraševanje kupcev za aplikacije in storitve, in eksplozije v Internet povezanih naprav, ki silijo IT in poslovnimi voditelji ponovno izumiti svoj pristop k IT varnosti. Skratka, varnost mora razvijajo svoje meje in zaščito" fundacija za sprostili in opolnomočenje" prihodnosti. Poudarek na prehodu iz pristop omejen dostop z obsežno omejitve strategija, ki uporablja omogočitvene tehnologije (npr. programskih vmesnikov (API), dve-faktor preverjanje pristnosti in bi-your-lastno identiteto), da se omogoči nove poslovne inovacije in priložnosti.

Zagotovo smo vse to storili že... ampak, če še niste, poskrbite, da preklopite svoje žarnice nad kompaktne fluorescenčne žarnice (CFLs).

Da so bolj drage za nakup, vendar so poročali, da uporabite ¼ energije in v zadnjih letih več kot tradicionalni globusi. Preklopitev vaš žarnice gre daleč, da se zmanjšati svojo porabo energije... kar je seveda tudi vam prihrani denar! CFLs so druga stvar, si je vsekakor treba biti recikliranje preveč, ker ti ne vsebujejo živega srebra. In kar je še bolje, kot preklopitev vaš žarnice več.

..njiju off! Odprite zavese in pustite, da se naravno svetlobo podnevi.

Biti zdrav ni program, izdelek ali noro novo vadbo. To je način življenja in razumejo, da biti zdrav ni stvar. To ni nekaj, kar ga izmeri, izračuna, ali razmišljati. Zdravi ljudje ne vidite, da je v dobrem zdravstvenem stanju, kot chore ali seznam ali in don ' ts.

Biti zdrav, samo je. Tako kot enostavno nalogo, dajanje hlače na zjutraj, to je, kako zdravi ljudje živijo zdrav način življenja. To vse se začne z miselnost.