Advertisement

50 Najboljših Hujšanje Nasveti

zdravje zobozdravnik svetovanje nasmeh

Kaj naredi zdrave skupnosti? En odgovor, ki je vsebovana v fizični prostori in storitve, ki omogočajo starejšim odraslim, da se vključijo v zdravega vedenja. Kolesarske poti, pešpoti, zunanji fitnes prostori, meditacija področjih in labirintih so samo nekaj primerov infrastrukturo, ki lahko navdih in vključevanju starejše populacije. Drug primer je mogoče najti v nadgradili višji centri, ki zagotavljajo prostore za skupnostni vrtovi in ponuja številne izobraževalne akcije in pobude za pomoč voditi svoje prebivalstvo k bolj zdravo življenje po vsej življenjsko dobo.

Michael in Tim - Super post, še posebej, ker sem delal na izdelku, pomoč z priložnostnega učenja! Drug pomemben dejavnik, ki ni opisana tukaj, je dejstvo, da so stroški "uradni" učenje je skyrocketing. Po mnenju Ministrstva za Ed, ki se je povečalo za 37%, v zadnjem desetletju.

Na drugi strani, dostop do "neformalne" izobraževanje je vse lažje zahvaljujoč širjenju spleta.

Maščobe (esencialne maščobne kisline) vir možganov. Suha teža možganov, ki je 60% maščob. Maščobe mora biti polnijo vsak dan za dobro duševno zdravje. Srce, ki je tudi koristi od zdrave maščobe (ohranja žile spolzka, preprečevanje strdkov in zamašitev arterij). Dobro, tiste, ki so sestavljeni iz oljke/oljčno olje, kokosovo olje, avokado, oreščki in semena (in njihovih butters.) Izogibajte se nezdravo trans maščobe najdemo v hitro hrano. Zdrave maščobe, odvrača bolezni in omogočajo gladko kožo. Dodaj začimbe, zelišča in veliko svežega, filtrirane vode, nekaj čaja, malo kave na dan in ljudje lahko živijo do zrele starosti. Bon apetit!


Choco Lite

To ustavi boja ali bega odziv, upočasni našega srca in dihanja, pomaga, delovanje možganov, prebava, spolni odziv in celo upočasni genetski vpliv staranja, če se izvaja dovolj. Nas postavi v sedanji trenutek in se ustavi naš odziv na stres. To ne pomeni, da v vrsti na banki premaknete katero koli hitreje, ne dobite našega poleta v na čas ali ustavite IRS revizije, temveč določa, naše reakcije, in to je vse, kar lahko kontroliramo.

Obvladovanje stresa je eden največjih vprašanjih zdravja danes in ta preprosta tehnika je eden od odgovorov.

Če ste šli tako daleč, je to znak, da ste resni o izgubi teže. Naslednji korak je premik od teorije do prakse. Kot zadnji nasvet, bi rekel, da je bolje, da to počasi in uspe namesto gibljejo hitro in ne.

Poskusite slediti en nasvet v času in da si dovolj časa, da se navadijo na spremembe.


Zdaj je na vrsti in ne pozabite: začnite zdaj, ne jutri, ne konca meseca, ne v ponedeljek, danes pa, srečno!

Študije so pokazale, da otroci, ki so bolj primerni bolje, v šolah," pravi Porter. Ona in Krebs tako svetujejo staršem za spodbujanje telesne dejavnosti za spodbujanje otroci igrajo zunaj. To lahko vključuje vse aktivnosti, kot so kolesarjenje ali pohodništvo z družino, vendar lahko vključujejo tudi preprost outdoor raziskovanje. Pomembno je, da otroci, ki so dobili vsaj 60 minut telesne dejavnosti vsak dan. Za več otrok kot odraslih, to je običajno razdeljen v več kratkih poruši dejavnosti.